contact@worlddriversassociation.com أعضاء

Dünya Sürücüler Birliği

Dünya Sürücüleri Birliği (WDA) 10 yıldan daha uzun bir süre önce uluslararası sürücülerin çıkarlarını temsil etmek ve uluslararası sürücülerin kurallarını ve düzenlemelerini tanımalarını sağlamak için, sürücülerin eğitimini ve uluslararası sürüş davranışını teşvik ederek kuruldu.

Dünya Sürücüleri Birliği (WDA) sürekli güncellemeleri gözden geçiriyor ve bilgileri üyelerine yayıyor.

Dünya Sürücüleri Birliği (WDA), herhangi bir ülkenin yerel ehliyetini dünya çapında tanınan uluslararası dillere çeviren Uluslararası Sürüş Belgesi'ni (IDD) tanıttı ve "Birleşmiş Milletler Konvansiyonları Sözleşmesi uyarınca" Uluslararası Sürücü Belgesi hazırlamaya başladı. Trafik "doküman ebadı, renk, format vb. Şartlar ...

Online başvuru formumuza başvurmak 5 dakikadan az sürüyor.

Dünya Sürücüleri Birliği tarafından yayınlanan Uluslararası Sürüş Belgesi (IDD), başka bir ülkede, kendi dilinizden farklı bir dilde olabilecek bir aracı sürerken yaşayabileceğiniz zorlukların üstesinden gelmeyi amaçlamaktadır. Ayrıca ek bir tanımlama şekli olarak kullanılır.

Uluslararası Sürüş Belgesi nasıl düzgün kullanılır

- Dünyanın herhangi bir yerinde bir turist olarak, orijinal izin belgenizin yerel makamlara yönelik dil engelini kolaylaştırmak için Uluslararası Sürüş Belgenizi ve geçerli orijinal sürücü belgenizi kullanarak araç kiralayabilir ve sürebilirsiniz.

- WDA tarafından yayınlanan tüm Uluslararası Sürüş Belgeleri güvenli veritabanımızda saklanır ve her karttaki QR kodunu tarayarak kolayca erişilebilir, böylece 10 farklı dilde geçerlilik, durum ve bilgileri çevrimiçi olarak kontrol edebilirsiniz.

- Uluslararası Sürüş Belgenizi almak için resmi bir test gerekmez. Yurtiçi ehliyetinizin bir çevirisidir.

- Şu anda akıllı telefonlar için ileri veri kodlama teknolojisi sunuyoruz. Uluslararası Sürüş Belgesindeki hızlı yanıt (QR) kodları, size veya tüm dünyadaki yerel otoritelerin bilgilerinize yalnızca internete bağlı bir akıllı telefon kullanarak Milisaniye cinsinden erişilmesine olanak sağlar!

Bölümler

Profil SSS